Er din virksomhed på udkig efter palletanke? Hvis I skal have transporteret, og/eller opbevaret flydende væsker, inden for stort set alle industrier, så kan du svare bekræftende på dette spørgsmål, selvom du måske ikke lige vidste, at det var lige det, I stod og manglede. Palletanke, eller IBC-containere (Intermediate Bulk Containers), kommer med forskellige godkendelser, men hos MEGAPAK finder du altid UN godkendte palletanke og fødevaregodkendte palletanke. De fås i forskellige størrelser, og du og din virksomhed kan helt sikkert finde en løsning, der passer til jeres behov. En palletank kan altså sagtens være det næste, du skal lede efter at købe til din virksomhed.

Vælg den miljørigtige løsning, når I handler palletanke online

Bæredygtighed og miljøhensyn er begge ord som de fleste virksomheder efterhånden kender rigtig godt. Det er selvfølgelig forskelligt hvor meget, der ageres efter disse hensyn til planeten, men din virksomhed altså mulighed for at vælge en mere bæredygtig løsning, når det kommer til køb af palletanke. Det forholder sig nemlig sådan, at flere webshops både forhandler nye og brugte palletanke. De brugte palletanke har som regel været brugt til at sende eller opbevare fødevarerelateret indhold. Tankene bliver så tømt efter brug, og køres til et certificeret vaskeri, som rengør, vasker og desinficerer tanken. Når de brugte tanke bliver rengjort på denne måde, så fremstår de nærmest som nye, og er igen plomberet og godkendte til fødevarer. Mange af de brugte tanke er også UN godkendte, og kan benyttes til farligt gods, kemikalier mm. Altså ligesom de nye palletanke. At købe brugte palletanke er altså både godt for pengepungen og for miljøet. Du kan selvfølgelig læse mere om de enkelte tankes specifikke godkendelser i produktbeskrivelsen. 

Du får meget mere end bare en palletanke

MEGAPAK er en dansk virksomhed med lager i Glostrup. MEGAPAK er eksperter i transportemballage og produkter til industri, lager, transport, produktion og opbevaring. Alle produkterne fremstilles på akkrediterede fabrikker, der alle opfylder de rette krav til godkendelser og certificeringer. MEGAPAK står altid klar til at hjælpe og vejlede deres kunder. Hvis der er tvivl om produktvalg eller f.eks. om specifikationerne på transportemballagen, så er der altid erfarne medarbejdere, der er klar til at hjælpe. Det er også muligt at få MEGAPAK på besøg og på den måde blive vejledt i brugen af gitterbure, rullecontainere, plastpaller, palletanke og meget, meget mere. Høj service med lave priser er nemlig vigtigt for MEGAPAK.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *