Har du en iværksætter gemt i maven? Og synes du også, at cannabismarkedet lyder som et spændende sted at starte? Så er du endt det rigtige sted. Læs med her, og få gode råd til, hvordan du starter en webshop med CBD-produkter!

Cannabismarkedet er voksende. Flere danskere får øjnene op for CBD-produkter, og det er derfor et godt tidspunkt at etablere dig som forhandler. Der er nemlig stadig kun få store forhandlere af CBD-olie og lignende produkter i Danmark.

En af de store spillere er f.eks. Raw Organics. De har ikke bare et stort udvalg af forskellige produkttyper. De tilbyder deres kunder god, personlig rådgivning. Og det er en af grundene til deres succes. Her på siden kan du læse om, hvad du skal overveje, hvis du gerne vil gøre dem kunsten efter.

Hvilke produkter vil du forhandle?

Det første skridt for enhver ny webshop er at finde ud af, hvad du vil sælge. Markedet for hampprodukter er nemlig stort, og der findes mange forskellige produktvarianter. Se et eksempel på et udvalg af produkter her!

Et af de mest populære hampprodukter er CBD-olien. Den er nem at indtage, og mange oplever flere forskellige gavnlige effekter af det. Det gælder f.eks. lindring af smerter og en større følelse af afslappethed i både krop og sind.

Men der findes også andre produkttyper. Du kan f.eks. også forhandle cremer, kapsler, pulvere, læbepomader og mere med CBD. Overvej, om du vil satse på et bredt udvalg eller sætte dig som ekspert inden for én bestemt produktkategori.

Sådan opretter du en webshop

Når du har fundet ud af, hvad du vil sælge og fundet dine leverandører, skal du oprette din webshop. Og det er der flere forskellige måder at gøre på. Her er de 3 mest almindelige:

  1. Opret din salgshjemmeside på egen hånd gennem et open source-program. Du kan f.eks. bruge Magento eller Woocommerce i WordPress. Det kræver, at du har nogen forstand på webdesign.
  2. Tag kontakt til et webbureau, og få dem til at sætte webshoppen op for dig. Det er den letteste, men ofte også den dyreste løsning.
  3. Lej en webshopløsning for et fast månedligt beløb. Der findes flere etablerede webshopløsninger, hvor du kan leje en plads til din onlinebutik.

Overvej, hvad der passer til dine behov og evner. Har du tid og evner til at lave din egen webshop fra bunden? Har du råd til at hyre et webbureau? Vil du gerne have din helt egen onlinebutik, eller vil du hellere leje dig ind hos en allerede eksisterende webshopløsning?

Bred budskabet ud, og tjen penge!

Når du begynder at få styr på dine produkter og dine salgsplatform, skal du ud at finde dine kunder. Her er det vigtigt, at du først overvejer dit brand og din målgruppe.

Vil du gerne have fat i de unge, der er interesserede i at prøve cannabisprodukter? Eller vil du hellere sælge til ældre, der måske kunne have glæde af CBD-produkternes potentielle gavnlige effekter?

Opret dit brand på de sociale medier, og begynd at dele. Del billeder, historier, og køb annoncepladser. Og så er du ellers i gang som forhandler af CBD-produkter!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *