Har du allerede implementeret et data warehouse i din virksomhed til at samle, analysere og præsentere data fra dine ansattes enheder, bliver næste skridt Azure Synapse. Med denne teknologi kan du nemlig gøre strukturering og servering af data nemt, overskueligt og hurtigt, når vi taler om de større datamængder. Har du fx enorme mængder data liggende på en ustruktureret form i en data lake, er Azura Synapse fiskestangen, der hiver ønskede data op.

Fordelene ved at bruge Azure Synapse Analytics er talrige, bl.a. at de i din virksomheds digitale infrastruktur med talrige datakilder formår at behandle alle data med blot én analysetjeneste.

Strømlinet processering og analyse med Azure Synapse

Overblik over status i din virksomhed bidrager Azure Synapse til at give dig, da fx Synapse Link hjælper med implementering af HTAP-arkitektur, hvilket vil sige, at du oplever en mere flydende overgang mellem processering og analyse af data i virksomheden. Resultatet bliver, at du får KPI’er leveret tæt på realtid. Processer som machine learning kører også som smurt.

Skalerbar løsning med flere anvendelser

Løsningen kan nemt skaleres, og som ved løsninger inden for data warehouses kan dine ansatte gives forskellig adgang til data, der kører gennem dit Azure Synapse Analytics, alt efter hvordan de skal bruge arkitekturen. Forretningsanalytikere kan arbejde med data direkte i en browser og lave overskuelige dashboards, mens databaseadministratorer nemt kan håndtere persondata efter GDPR – hvad end dataene er i en data lake eller er relationelt strukturerede.

Leverer systemerne på datasikkerheden?

At du ved Azure Synapse har at gøre med store systemer betyder, at kravene til sikkerhed over for enkelte data samt data på kolonne- og rækkeniveau er høje. Her sørger løsningerne dog for at sikre detaljeret adgangskontrol og realtidsbeskyttelse af dine data, bl.a. i form af automatisk datamaskering hvor du kan beskytte person- samt andre fortrolige data effektivt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *