Hvis du er en del af den gamle skole, som synes at lys, det skal bare virke. Du har måske aldrig tænkt mere over, at lys kan mere, end bare belyse ting. Måske tænker du ikke mere over det, efter du har tændt lyset og dit rum er oplyst. Så vil du blive overrasket over, hvor mange muligheder der egentlig er derude. Ting behøver ikke kun at være tændt eller slukket. Der findes en masse differencer indimellem her. En af disse handler om farven. For det en nemlig en af de store, som du kan ændre på, hvis du vælger at gå med LED strips til din belysning. Læs mere her.

Lys kan mere end bare at belyse ting

Det handler ikke længere kun om hvorvidt ting skal være oplyst eller ej. Du kan gøre meget mere med den rette belysning. Du kan nemlig ændre følelsen af et rum fuldkomment. Du kan ændre atmosfæren. Du kan ændre oplevelsen. Hvis du ikke har prøvet dette, så skulle du tage og prøve. Se hvad der sker, hvis du skruer lidt ned for belysningen i et lokale. Du vil måske opleve at det bliver hyggeligere. Eller prøv at skru op for belysningen i et lokale. Så vil du opleve at rummet føles mere fokuseret og aktion fuldt.

Du skal tænke over hvilken funktion lys her i dit hjem. Du skal tænke over hvilken funktion lys har generelt. Lys lyser nemlig ting op. Det får ting til at være synlige. Når noget er synligt, så ligger man mærke til det. Så fortæller det øjet, at her er noget, som man skal lægge mærke til. Det er nemlig derfor at det kan være en ide at have lavere belysning i et rum, som du slapper af i, såsom din stue eller soveværelse, og højere belysning i et værelse, hvor du arbejder, såsom et kontor eller køkkenet. Disse er rum, hvor det netop er vigtigt, at du kan se, hvad du laver, og højere belysning tænder dine øjne, og det tænder din hjerne, så du handler bedre. Hvor imod lav belysning kan få øjnene og hjernen til at falde i søvn.

Skift dit lys efter dine behov med LED strips

Måske har du svært ved at vælge. Når man har LEDProff, så kommer det med mange muligheder. Det kan være svært at vælge det bedste. For måske er der ikke et bedste. Måske er der mange bedste. Måske vil du gerne have at din stue fungerer både som et sted, du kan slappe af i, men også et sted, hvor du kan arbejde. Så er det faktisk vigtigt at du kan ændre det, som du har lyst til. Og det er faktisk en mulighed med LED strips.

Hele ideen med LED strips er nemlig at det kan ændres. At de kan skifte farve og tone. At man kan skrue op og ned på dem, som man har lyst til. Og hvis det ikke var nok, så kan du faktisk også skifte deres farver fuldkommen. Måske vil du gerne have et helt rødt rum. Eller måske et helt grønt rum!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *