Mødelokaler

Har du kun et lille kontor, og mangler du professionelle mødelokaler til dine forretningsmøder? Eller leder du efter et billigt lokale til at afholde en konference eller teambuilding-dag? Så tag kontakt til Hos Norup, og få opfyldt alle dine pladsbehov til byens bedste pris!

Hvis du er en lille iværksættervirksomhed eller nyopstartet forretning, kan det være svært at finde gode mødelokaler – specielt i København. Lejepriserne er tårnhøje, og det bliver kun værre, hvis du ikke skal bruge lokalerne permanent. Og det er her, at du skal kontakte Hos Norup!

Hos Norup udlejer nemlig alt fra kontorpladser og behandlerrum til kursusrum og mødelokaler på Frederiksberg. Og du kan få det hele til byens billigste pris!

Mødelokaler centralt placeret på Frederiksberg

København er et af de dyreste steder i Danmark at have kontor. Hus- og lejepriserne er skyhøje – og de er kun stigende. Og det kan gøre det enormt vanskeligt, hvis du er nyopstartet iværksætter eller har en lille virksomhed.

Lokalerne spiller nemlig en stor rolle for dit ansigt udadtil. Og hvis du skal invitere vigtige samarbejdspartnere eller store kunder hen til hjemmekontoret, sender det ikke et godt signal. Derfor er det oplagt at leje eksterne mødelokaler. Og når det kommer til mødelokaler i København, findes der intet billigere end Hos Norup.

Bygningen er placeret centralt på Frederiksberg med gratis parkeringspladser – og det er også en sjældenhed i hovedstaden! Det er derfor det perfekte sted at afholde dine forretningsmøder eller have kontorplads.

Lej ned på timebasis til billige penge

En anden ulempe ved mange mødelokaler, du kan leje, er tidsbegrænsninger. Nogle kan kun lejes et par timer, andre skal lejes i flere dage. Men Hos Norup kan du helt selv vælge!

Deres lokaler kan lejes både på timebasis eller i længere perioder. Det er derfor helt op til dig, og hvad der passer til dine behov! Så uanset om du skal holde en arbejdsweekend med kollegaerne, et forretningsmøde, eller mangler en fast kontorplads, har de, hvad du skal bruge.

Alle deres faciliteter er hyggelige og behagelige, og du får dem til byens billigste pris. Den billige pris betyder også høflig selvbetjening. Du kan jo altid tage kaffen med hjemmefra, men der er også i nogle lokaler mulighed for at lave te og kaffe samt diverse service.

Book dit næste mødelokale Hos Norup

Er du på jagt efter et lokale til forretningsmøder? Mangler du en kontorplads uden larmende børn eller andre distraktioner? Eller leder du efter et kursuslokale til jeres næste teambuildingdag? Så har Hos Norup det, du har brug for!

Deres faciliteter egner sig både til iværksættere, små virksomheder, psykologer og meget mere. De har nemlig mange vidt forskellige muligheder, du kan vælge imellem. Så det er helt op til dig og dine behov. Kontakt dem gerne for at høre mere – og evt. få syn på sagen ved at besøge dem og se dine valgmuligheder.

Men uanset hvilket lokale, du ender med at booke, vil du få det til en god pris. Og det er uden at gå på kompromis med hverken placering, kvalitet eller parkeringsmuligheder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *