AWS, der er en forkortelse for Amazon Web Services, er helt fundamentalt, når det kommer til Cloud-baserede løsninger. Vil du gerne have et fortrin for din virksomhed, kan det af den grund være relevant at overveje at give dine ansatte et kursus. På den måde kan I nemlig få fuldt udbytte af de tekniske muligheder, der følger med de opnåede kompetencer.

Med AWS opstår mange flere muligheder end hidtil

At give sin virksomhed muligheder og fleksibilitet til at skabe de nødvendige løsninger er naturligvis i de flestes interesse. Med AWS: AWS kursus til en eller flere ansatte kommer dette væsentligt tættere på at blive en realitet. Således kan du med det rette godkendte kursus i AWS få en såkaldt AWS certification til en eller flere ansatte. Det kan for alvor sætte skub i mulighederne.

Amazon Web Services tilbyder en række løsninger, der kan være med til at hjælpe din virksomhed med at bygge sofistikerede applikationer. Her dækkes et bredt spektrum af områder, der kan komme næsten enhver virksomhed til gode.

IT-professionelle kan få et løft og blive up-to-date på stadigt udviklende teknologier

Det kan fra tid til anden være svært at følge med i den rivende udvikling, der foregår digitalt og teknologisk. Dette gælder også for IT-professionelle, der til daglig beskæftiger sig med disse ting. At blive certificeret og få den nyeste viden inden for AWS er dog nemt og inden for rækkevidde, for eksempel med den rette udbyder af træning, der kan løfte dine kompetencer.

At udvikle kompetencer handler om meget mere end blot at læse op på de nyeste tiltag. I stedet bør fokus ligge på hands-on øvelser, der praktisk ruster dig til at skabe værdi på arbejdspladsen. Prøv for eksempel et af kurserne fra den godkendte udbyder Global Knowledge, eller tag en quiz hos dem og test din viden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *