Rigtig mange virksomheder har fået øjnene op for digital markedsføring. Det er den smarte måde at få din hjemmeside og din virksomhed til at blive vist på de første sider på diverse søgemaskiner, og det er det hele værd. Når først søgemaskinernes ”crawlers” (de maskiner som læser din hjemmeside, for at se om den har relevant indhold) har vurderet din side til at være mest relevant, så kommer du højt op på listen på søgemaskiner som f.eks Google. Det giver synlighed, og det vigtigt at vide, at langt de fleste mennesker meget sjældent klikker videre til næste side efter deres søgning.

Smart markedsføring kan sælge din bolig hurtigere

Det samme gælder når du søger på en bolig, der forsøger hjemmesiderne at finde det mest relevante resultat og man kan på samme måde også betale sig til at få sin bolig fremhævet, så potentielle købere ikke skal længere end side 1 for at finde netop din bolig.

Der er stadig mange ejendomsmæglere, som markedsfører boliger til salg via deres fysiske kontor eller gennem betalt annoncering i en fysisk avis. Det er dog ikke der danskere finder deres bolig længere. Danmark er et af de lande der har bredest internetdækning, og det afspejler sig i deres boligsøgning. 98% af danskerne starter deres købsrejse online når det gælder bolig, og derfor kan det være rigtig smart at finde en ejendomsmægler som forstår at benytte sig af de muligheder som findes for online markedsføring.

Digital markedsføring er billigere

Det skal også forstås at annoncer via de fysiske medier og at have kontorer med displays er en ret dyr løsning, og der er ingen måde at måle hvilken effekt det har. Via digital markedsføring kan man med det samme se effekten af sin annoncering, og man kan via f.eks Brikk følge sit boligsalg via deres egen portal og det kan være en rigtig smart måde at se hvad der fungerer i måden du markedsfører din bolig på. En fremhævning på boligsiderne er f.eks meget billigere end en annonce i aviserne, og du har et meget bedre overblik over, hvem der klikker sig igennem på siden.

Alt i alt kan et fokus på online marketing gøre din oplevelse med en ejendomsmægler meget billigere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *