Har du en virksomhed, du gerne vil have til at fremstå så troværdig som mulig? Høj troværdighed er uden sammenligning noget af det vigtigste for en virksomhed, der gerne vil fastholde og udvide kundesegmentet konstant, så firmaet kan få det overskud ud, som man sigter efter.

En af de måder, man kan gøre det mere troværdigt på, er ved at få et guldnummer, så de numre, kunderne ringer til jer på, stemmer overens og vidner om, at I er en virksomhed, der har fokus på, at tingene skal spille sammen. Med professionel erhvervstelefoni kan medarbejderne hver især tildeles telefonnumre, der har tal til fælles, så potentielle kunder kan se, at medarbejderne sidder i samme virksomhed.

Samtidig kan I også overveje, om I skal have et hovednummer, hvorfra det er muligt at blive omstillet til de relevante medarbejdere. Det letter processen og betyder også, at medarbejderne ikke nødvendigvis kan kontaktes direkte, så man på den måde får ledt trafikken den rigtige vej rundt.

Hjælp til processen

Hvis du er lidt i tvivl om, om et guldnummer er gavnligt for din virksomhed, kan du altid kontakte kundeservice, der kan hjælpe dig på rette vej, så du kan skabe dig et overblik over de fordele, du får adgang til. Med nummeret kan du også have forudindstillede beskeder, der afspilles for kunder, der ringer ind, så de er klar over, at de er stillet i kø eller at de vil blive omstillet til den næste medarbejder.

Hvis du ikke bryder dig om tanken om at binde dig, kan du altid opsige dit abonnement. Nummeret, der er blevet koblet til din virksomhed, er i udgangspunktet noget, du ejer, så selv hvis du vælger en anden løsning i fremtiden kan I fortsætte med at have de samme numre tilknyttet, så det ikke bliver nødvendigt med den helt store rokade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *