Uanset om det er en bryllupsfest, en fødselsdagsfest eller noget helt tredje, du skal holde udendørs, er der en lang række forskellige ting, du skal have styr på. Det er nemlig ikke helt let at holde en udendørs fest! Du skal blandt andet have styr på toiletmuligheder og andet materieludlejning. Vil du vide mere? Så læs med herunder, hvor du får en guide med en oversigt over 4 praktiske ting, du skal have styr på, når du holder udendørs fest. Måske kan det gøres en del lettere, end du lige går og tror!

Toiletmuligheder

Vælger du at holde en udendørs fest, er det først og fremmest vigtigt, at du har styr på toiletmulighederne. Holder du den i egen have med tilhørende hus, kan du vælge at bruge dit eget badeværelse som supplering. Der skal dog som udgangspunkt også være en mulighed for at komme på toilet til selve festen! Ønsker du en let toiletløsning, skal du leje toiletvogne hos et firma, der tilbyder materieludlejning. Toiletvogne fungerer som et mobilt toilet, og du kan leje dem flere forskellige steder. Du kan blandt andet finde et stort udvalg af mobile toiletter og toiletvogne på https://kvik-service.dk/. Her kan du desuden finde en masse andet materieludlejning. 

Servering af mad

En anden praktisk ting, du skal have styr på, når du holder en udendørs fest, er servering af mad. Dette gælder uanset, hvilken slags fest, du holder! Til en god fest er der nemlig mad. Holder du en større fest med stor menu, er det selvfølgelig endnu vigtigere, at serveringen er gennemtænkt. Ønsker du at gøre det let for dig selv, kan du servere en kold menu, der ikke skal varmes op inden servering. Ønsker du dog alligevel at servere en varm menu, skal du have mulighed for at varme det op, lige inden servering til gæsterne. Overvej hvordan, du vil servere mad til din udendørs fest!

Borde & stole

Uanset hvilken slags udendørs fest du vælger at holde, er borde og stole et absolut must. Gæsterne skal kunne sidde ned, hvis behovet opstår. Til en udendørs fest er det vigtigt, at man vælger de rette borde og stole. De skal nemlig kunne holde til al slags vind og vejr. Det er derfor formegentlig ikke dine dyre designstole, du skal stille ud i haven, når du skal holde fest! Du kan i stedet købe, eller leje, et par pæne plastik stole og borde, der kan bruges til lejligheden. Undersøg materieludlejning i nærheden af dig.

Overnatningsmuligheder

Sidst, men bestemt ikke mindst, skal du have styr på overnatningsmuligheder til gæsterne. Dette gælder særligt, hvis du eksempelvis holder et bryllup, eller en anden stor begivenhed, hvor gæsterne kommer langvejs fra. Holder du festen i din egen have, kan du vælge at sætte din egen bolig til rådighed. Vil dog dog være sikker på, at der er pladser nok, kan du leje forskellige mandskabsvogne. Disse kan fås med masser af plads samt eget toilet og bad. Dette er den perfekte løsning for dig, der vil holde en sjov udendørs fest, hvor der er tænkt på alt det praktiske!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *