Er du bogholder eller revisor, eller er der bare meget regnskab at holde trit med derhjemme? Da bliver arbejdet lidt nemmere med en regnemaskine ved sin side.

Strimmel regnemaskiner

Undrer du dig over, hvorfor det skulle være nødvendigt med en regnemaskine, når man bare kan bruge sin telefons lommeregner? Det er det af mange grunde. Det føles for det første bare bedst, hvis man kan mærke tasterne i hænderne, fremfor at hjernen kun registrerer det psykisk ved brug af telefonen. Derudover er nogle regnemaskiner med strimmel. Det betyder, at en strimmel papir printes ud med de indtastede ordrer, regnemaskinen modtager undervejs. Derpå kan man læse præcis, hvad man har tastet ind, og tjekke for fejl. På telefonen tager det længere tid, hvis man skal tjekke, hvor og om der var fejl i indtastningerne. Derudover kan man vedhæfte strimlerne ved siden af regnskabspapirerne og dermed have evidens for resultaterne, hvilket indikerer en professionel strukturering. Regnemaskiner med strimmel er ofte udstyret med større knapper end dem uden strimmel.

Den rette regnemaskine til dine behov

Er du ikke til strimmeltendensen, kan det heldigvis sagtens lade sig gøre at erhverve sig en normal lommeregner eller bordregner, som fungerer stort set som en regnemaskine med strimmel. Den eneste rigtige forskel er strimlen, som ved lommeregnere jo er ikkeeksisterende. Det er til klimaets fordel at undlade strimmel, da der bruges en masse papir til strimlerne. Det er dog ikke kun revisorer, bogholdere og private voksne, der benytter sig af regnemaskiner. De kan også være til nytte for børn i skolealderen. Nogle er bare mere beregnet til professionelt brug, mens andre henvender sig til et lavere niveau. Desuden er der forskel på antallet af cifre, regnemaskinen viser dig ved udregning. Det kommer meget an på behov, om man skal have med 8, 10 eller 12 cifre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *