Roder det meget i dit skab, og er det svært at finde hoved og hale i, hvor alting er? Skab orden i dit tøj og køb garderobeskabe i en lækker kvalitet. 

Ryd op i dit tøj

Skaber du orden i dit arbejdstøj, vil du spare meget tid om morgenen med at klæde dig på og kan hurtigt komme ud ad døren. Hvis dit skab er rodet og tøjet er krøllet, kan det virke meget uoverskueligt at finde det, du skal bruge. Derfor er det en god idé at rydde op én gang for alle i dit tøj. Start med at tage alt tøjet ud af skabet. Sorter dernæst dit tøj i henholdsvis arbejdstøj, og det tøj, som du bruger i fritiden. Er der huller i tøjet, er noget slidt op, eller er der noget, du ikke kan passe mere? Så smid det ud eller giv det videre til andre eller genbrug. Opbevar også tøj, som ikke passer til årstiden et andet sted.

God kvalitet kan betale sig

Trænger dine tøjskabe til en opgradering? Så er det værd at købe nogle nye i høj kvalitet, som vil holde i mange år frem. Hos Handcrafted interior fokuseres der netop på høj kvalitet og bæredygtige materialer, og de små detaljer er essentielle. Som navnet antyder er alting håndlavet, og møblerne laves i tæt samarbejde med dig og dine ønsker. Du får derfor en skræddersyet løsning, som passer til dig og dit hjem. Du skal ikke bekymre dig om montering, for Handcrafted Interior kommer ud og monterer det hele for dig.

Design dit nye garderobeskab

Når du skal have et nyt garderobeskab, er det værd at gøre overvejelser om, hvordan det skal se ud. Handcrafted Interior har forskellige kollektioner, du kan vælge imellem, så der vil uden tvivl være en løsning, som passer perfekt til dig og dine behov. Først og fremmest findes der forskellige træsorter, du kan vælge imellem. Dernæst er det vigtigt, at du måler værelset op, hvor skabene skal stå. Handcrafted Interior laver foruden køkkener og reoler også garderobeløsninger. Du er derfor sikret en garderobeløsning, som er solid til forskel for mere billige løsninger. Træet, som skabene er lavet af, er nøje udvalgt og det er kun den bedste kvalitet, som laves til møbler. Derudover vil det være en fornøjelse at se på og bruge hver dag.  Har du plads, kan du gå all in og få lavet et walk-in closet.

Indret dit skab

Det er vigtigt at overveje, hvordan skabet skal indrettes. Består dit arbejdstøj for eksempel af mange skjorter, kjoler eller habitter, kan det være en god idé at have bøjlestænger, hvor tøjet kan hænge. Du undgår at tøjet bliver krøllet og kan nøjes med at stryge tøjet én gang. Du kan også overveje, om du vil have skuffer eller hylder eksempelvis til sko, undertøj, slips eller strømper samt det tøj, du bruger i din fritid. Ved at samle dit tøj ét sted, bliver det let og overskueligt at klæde sig på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *