De fleste smartphones har i dag metal- eller glasfacader, og det kan derfor være ret svært at holde dem sikre og fri for skader. Et godt etui eller omslag går bringer dig langt, selvom du ikke vil skjule telefonens smukke design. I nogle tilfælde kan det dog også tilføje noget stil til det. Fra det ultratynde til det ekstremt robuste, der er et mobilcover til alle.

Hvilket slags cover har jeg brug for?

Mobilcovers kan stort set opdeles i fire forskellige kategorier – tynd, hybrid, tegnebog/wallet og robust covers. Disse kategorier er for det meste selvforklarende, men lad os se hurtigt på, hvad de indebærer.

Tynde covers: Disse covers er normalt ultratynde og tilføjer næppe den helt store beskyttelse til telefonen. De er generelt enkeltlags og fremstillet med enten TPU eller polycarbonat. Du finder mange flotte tynde covers på markedet, og alle vil have en så diskret cover som muligt til deres telefoner.

Hybridcovers: Hybridcovers er en god mellemting mellem ultra-tynde og robuste covers. Mange af disse covers er også tynde og lette, men tilbyder meget mere beskyttelse end tynde covers kan. Hybridcovers bruger som regel en kombination af materialer som polycarbonat og TPU.

Robuste covers: Robuste covers er store og omfangsrige, men vil sikre, at din telefon kan overleve næsten alt. Ekstremt robuste covers er normalt til dem, der arbejder i barske omgivelser eller er særligt klodsede.

Tegnebogcovers eller wallets: Tegnebogcovers giver dig mulighed for at opbevare kort som ID eller kreditkort samt kontanter, mens du holder din telefon beskyttet. Coveret hjælper ligeledes med at holde skærmen sikker uden brug af skærmbeskyttelse.

Det bedste valg for de fleste smartphone-ejere ville være et hybrid cover. Der er mange fremragende muligheder derude, og de tilbyder næsten alle en god beskyttelse på trods af, at de er ret tynde og lette.

Ultra-robuste covers er en nichekategori, men som forbruger vil man sætte pris på det faktum, at telefonen overlever næsten alt. Hvis du arbejder i barske omgivelser eller er særligt klodset, vil disse covershelt sikkert give dig ro i sindet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *