Der er mange gode muligheder for at købe både nye og brugte maskiner med flere anvendelige funktioner, men det kan være svært lige at regne ud hvilke maskiner der bedst kan betale sig at skaffe. Så går du og mangler nogle maskiner til dit kontor? Læs da med hér og få inspiration til brugbare maskiner.

Printere

På kontoret er der brug for en printer. Men hvilken slags? Multifunktionsprintere kan være en rigtig god investering hvis du har plads én – man kan endda få dem i mindre størrelser, hvis du har et mindre kontor og skal prioritere plads til medarbejdere eller opbevaring. Hvis du har en stor mængde af udprint per dag, kan du købe en printer der matcher dette behov, som en effektiv produktionsprinter, der har en høj printhastighed. En storformatprinter (eller plotter) er rigtig velegnet til virksomheder der har brug for at kunne behandle dokumenter i stort format. Den er nem at bruge og kan både kopiere, printe og scanne, alt dette i store papirformater.

Projektorer

Til præsentationer, briefings og møder kan du få mange projektorer af god kvalitet. De mest anvendelige og pladsbesparende er dem der kan monteres i loftet, hvis du har et udvalgt mødelokale, men en transportabel projektor kan let pakkes væk og findes frem igen når der er behov for den.

Whiteboards

Et interaktivt whiteboard kan effektivisere din formidling af information til medarbejderne i din virksomhed ved at gøre det muligt for alle mødets deltagere at kommentere og udveksle idéer med det samme. Desuden har mange lettere ved at opfange detaljer når de ser det visuelt. Med et interaktivt whiteboard kan selv medarbejdere der ikke er fysisk til stede i mødelokalet følge med og bidrage på samme niveau som de tilstedeværende. Sådan et whiteboard kan fås i flere størrelser, så du kan få lige dét, der passer ind på dit kontor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *