Hvis du skal finde nye computere til kontoret, men har et stramt budget, kan HP være god at skele til. Deres produktserier spænder nemlig over vidt forskellige prisklasser, hvilket især kan ses ved deres computere til erhverv. Deres bærbare og stationære kommer i tre overordnede serier, hvor ydeevne og pris skifter mellem serier. De tre store HP computerserier er følgende:

Køb computer efter behov og budget

Er du arkitekt med behov for høj ydeevne for at lave 3D-tegninger, er en Z-serie HP computer nok den rette løsning for dig. Skal du bare arbejde i regneark eller bruge online lønportaler, er en Pro-serie computer tilstrækkeligt. HP sørger i udvalget af enheder for at imødekomme forskellige behov og budgetter. Slip for at købe computere, der kan mere, end du skal bruge.

Laver også Chromebooks og POS-løsninger

Udover de nævnte serier har HP også bærbare Chromebooks, der er gode til dig, hvis arbejde langt hen ad vejen kan udføres, når bare du har adgang til internettet. Så HP har lidt af hvert.

Som sin egen niche har HP point of sale (POS) løsninger til brug i detail som kasseterminaler.

HP printere er perfekte til kontoret

Printere er også vigtige at komme ind på, når snakken falder på HP, for du finder deres printere i næsten alle kontormiljøer og på mange trykkerier. Med en HP OfficeJet printer får du en simpel og billig, men professionel printer til at udskrive A4-dokumenter. HP PageWide printere er en tand mere avancerede, da de kan rumme langt flere brugere og har et bekvemt display. HP LaserJet giver print af strålende kvalitet, og HP DesignJet klarer dine storformater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *