Den spanske sikkerhedskoncern SALTO Systems har i starten af 2024 annonceret udvidelsen af deres trådløse Bluenet-teknologi med lanceringen af den innovative Bluenet-dørkontrol.

Denne selvstændige enhed repræsenterer en revolution inden for adgangskontrol, der kombinerer enkelhed i installationen med fordele som bedre bekvemmelighed, sikkerhed og tilslutning. Med Bluenet-dørkontrollen fjerner SALTO Systems kompleksiteten ved at installere fastkablede enheder, hvilket giver operatører optimal funktionalitet og tilslutningsmuligheder, samtidig med at der kan spares værdifuld tid og ressourcer.

Designet til at styre elektriske porte, automatiske døre og elevatorer, opfylder dette seneste bud fra SALTO de højeste branchestandarder for sikkerhed. Bygningsadministratorer og ledere kan nu nyde fordelene ved et smart, nøglefrit adgangskontrolsystem, der kombinerer maksimal funktionalitet med maksimal tryghed, alt sammen takket være Salto Systems’ Bluenet dørkontrol.

Stigende fokus på adgangskontrol på verdensplan

Dette er specielt relevant i en tid med stadigt skiftende behov inden for sikkerhed og adgangsadministration, hvor SALTO Systems og deres XS4 platform er en af de førende leverandører på verdensplan med deres tilgang til nøglefri dørkontrol.

SALTO’s XS4 platform er designet til at levere en ‘alt-i-en’ løsning, der passer til ethvert behov. Den avancerede teknologi bag platformen sikrer, at selvom funktionaliteten er sofistikeret, er implementeringen og driftsvedligeholdelsen utroligt enkle i forhold til mange andre systemer på markedet.

Den stigning udvikling inden for adgangskontrol og de mange fordele som SALTO Systems XS4 platformen tilbyder, er noget som en af SALTO leverandøren SALTOPartner.dk kan nikke genkendelse til. Thomas Bagger, som er medejer og SALTO-ekspert udtaler:

“Vi har arbejdet med adgangskontrol i årevis, og SALTO XS4 platformen skiller sig virkelig ud som en af de bedste løsninger på markedet. Den kombinerer avanceret teknologi med enkelhed i brug, hvilket gør den til det foretrukne valg for vores kunder. Med XS4-platformen kan vores kunder være sikre på, at de får en pålidelig og effektiv løsning til deres adgangskontrolbehov.”

 

Du kan hos SALTOPartner.dk læse mere om SALTO adgangskontrol her.

Derfor er SALTOa Bluenet teknologi smart

Den nye Bluenet teknologi, som SALTO XS4 platformen er baseret på, repræsenterer en evolution inden for nøglefri adgangskontrol. Ved at være trådløs fjerner den behovet for komplekse installationsprocesser, hvilket gør den nem at implementere på ethvert sted og på forskellige typer døre.

XS4 platformen tilbyder en bred vifte af nøglefri adgangsmetoder, der ikke kun forbedrer sikkerheden, men også brugeroplevelsen i enhver bygningstype. Denne innovative teknologi giver brugerne mulighed for at administrere adgangen til deres lokaler fra en mobil enhed eller computer. Fra at styre åbninger til at give midlertidige adgangsnøgler, giver XS4 platformen enestående kontrol over adgangsforholdene.

Med fokus på enkelhed, sikkerhed og tilslutning, er SALTO XS4 platformen den ideelle løsning til enhver organisation, der søger at opgradere deres adgangskontrolsystem. Med XS4 kan brugerne altid få adgang til de nødvendige faciliteter uden komplikationer, hvilket giver dem fred i sindet og sikrer en problemfri drift af deres lokaler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *