En hvilken som helst virksomhed kan have behov for parkering. Det er ikke altid, at der er plads til alle, og at du har behov for, at der skal være plads til alle typer køretøjer.

For forskellige køretøjer tiltrækker som regel forskellige mennesker, og alt efter om du har et produkt at sælge eller ej, så kan det være en god ide at overveje, hvilke typer du vil give plads til og tiltrække til din butik eller virksomhed. For dit produkt relaterer sig måske kun til en enkelt type.

Lad os kigge på hvilke typer køretøjer, der er. Og hvem der måske sidder bag rattet eller styret, og hvordan du bedst skaber plads og tiltrækker dem.

Denne artikel relaterer sig nok bedst til butiksejere, da der er fokus på kunder.

Elbilen

Elbilen er det nye statussymbol. Især hvis det er et af de dyrere mærker. De ses som oftest i de større byer, og som regel er det folk, der har styr på deres økonomi, og måske gerne vil vise at de tager hånd om miljøet.

Er dette en type kunde, der kunne passe til din butik og hvad du sælger? Så sørg for, at der er parkeringsmuligheder kun til elbiler. Sæt skilte op, eller se om du kan få en aftale med et firma, der arbejder med opladningsstandere, så elbilerne måske kan blive ladt op hos dig, imens kunderne er i butikken. Dermed bliver de længere, og måske køber de også mere af den grund. Hvis altså det, du har, er noget værd.

Bilen

Bilen har mange ejere og har mange prisklasser, derfor tiltrækker du ikke en bestemt type ved at gøre plads til biler. Er din virksomhed dog inde i byen, så kan du måske tiltrække flere kunder ved rent faktisk at have gratis parkering til biler, overvej om dette er muligt for dig.

Cyklen

Cykelparkering er igen noget, der måske relaterer sig mest til byerne. Hvis du kigger på de helt store byer, så kan de nogle gange flyde over al byrumsinventar. Lav cykelstativer til nem cykelparkering hos dig, også for din egen skyld. Mange cykelejere sætter deres cykler op af ruder og ind- og udgange. Det kan skade din rude, så lav steder med cykelstativer, hvis du har muligheden. Cykelstativer koster ikke alverden, men det kan hjælpe dig, og det kan udefra set, sørge for, at det roder mindre foran dit sted. Og det kan måske give dig en fordel til at tiltrække kunder generelt.

El-løbehjulet

En helt ny djævel, i bybilledet, er el-løbehjulet. Denne kan sådan set parkeres overalt. Mange unge mennesker elsker at køre rundt på et el-løbehjul. Så hvis det er denne type, du ønsker at tiltrække til din butik, så sæt måske et skilt op, så ejerne ved, hvor du gerne vil have dem til at blive parkeret.

Det er selvfølgelig ikke sikkert, at de vil blive parkeret, der hvor du beder om. Men det viser uanset at de er velkomne. Og det kræver ikke meget andet end et skilt ved siden af cykelstativerne eller indgangsdøren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *