Kogeplader må godt være diskret placerede i køkkenet. Selvfølgelig ikke så diskret placerede, at de bliver helt usynlige, for det ville gøde jorden for mange brændte hænder. Men kan du få kogeplade integreret med fx en bordplade i køkkenet, så kogeplade og bordplade ligger i plan med hinanden, er det at foretrække frem for fx kogeplader på miniovne og mobile kogeplader, du aldrig flytter på.

Her kan du blive klogere på, hvad du skal lede efter, når du køber kogeplade.

Vestfrost kogeplader med induktionsvarme og touch-betjening

Et eksempel på gode kogeplader, der nemt kan integreres i dit køkken, kunne være flere Vestfrost kogeplader. En kogeplade fra Vestfrost kan du få som indbygningskogeplader, der fx varmer op via induktion. Generelt er induktionskogeplader vellidte, da de virker meget hurtigt, og der er ikke som sådan en formel på, hvordan de skal se ud. Kogeplader fra Vestfrost benytter sig af touch-betjening.

Undgå ulykker med sikkerhedsafbrydning, børnesikring og restvarmeindikator

Du skal helst ikke kunne komme til at glemme, at kogepladen er tændt. Og børnene, der sikkert er meget fascinerede af touch-teknologien, skal ikke kunne komme galt afsted, hvis de piller ved din plade. Her hjælper teknologier som sikkerhedsafbrydning og børnesikring med at afværge ulykker, der har deres årsag i uagtsomhed. Restvarmeindikator har de også, og den tjener som en advarsel.

Hvor mange effekttrin og zoner skal du bruge på din kogeplade?

Antallet af effekttrin er værd at skele til, når du vælger kogeplade. Jo flere du har, jo mere kontrol har du under madlavning. Hvilket antal zoner du ønsker, skal du selvfølgelig også vide. Laver du bare mad til dig selv, er to zoner – en stor og en lille – nok. Skal du lave mad til en familie, har du brug for mindst én zone mere – alt efter retten. Plader med tre zoner er svære at opstøve, så få én med fire.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.