Uanset om du er leder i en større eller mindre virksomhed, kender du sikkert godt følelsen af at stå med en uoverskuelig mængde af data, som du har vanskeligheder ved at forstå og bruge konstruktivt. Det er der i sig selv ikke noget underligt ved – vi kan trods alt ikke alle være eksperter, når det kommer til tal.

Men vi kan dog alle – ledere eller ej – integrere elementer i vores daglige arbejdsdag, som kan hjælpe med forståelsen.

Visuelle data er nemmere at overskue

Et godt eksempel på et element, som kan gøre lige netop dette, er enreach. Her møder du et system, som kan visualisere store mængder af data, således de først og fremmest er nemmere at overskue og som et resultat af dette også nemmere at forstå.

Du skal vælge de løsninger til virksomheden, der rent faktisk giver mening – og her finder du lige netop det.

Når data er nemmere at overskue, er det nemmere at bruge dem

Tænker vi videre i denne tankegang, står det også klart for de fleste, at når data er nemmere at overskue og forstå, så er det også nemmere at bruge disse data for alle i virksomheden.

Der er vel strengt talt ikke rigtig nogen god grund til at producere data, hvis disse ikke skal bruges til noget. Nej, de skal bruges igennem hele virksomheden, og derfor er det også helt centralt, at alle kan forstå dem.

Når data bruges konstruktivt, forbedrer det virksomheden

For når den visuelle data bliver fremstillet, og den dermed kan både forstås og bruges af alle de mange medarbejdere, så vil det i sig selv være med til at tvinge virksomheden ned ad en vej, hvor der er et stort fokus på både forbedring og optimering.

Disse to ord er bestemt nogle, som enhver leder søger efter at integrere i virksomhedens dagligdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *