Er du i gang med at etablere dig i dit helt nye hjem eller trænger din nuværende bolig til et ekstra pift? Allerede som helt små er vi facinerede af alverdens nips og kreative ting, der sætter gang i fantasien. Som voksne bibeholder vi den del af udfoldelse i vores indretning. Hvad den enkelte foretrækker er meget personligt, nemlig om man er til det spraglende, minimalistiske, generelle eller til en sammenblanding af det hele.

Stort udvalg giver mulighed for frihed til bland selv

Du kan helt sikkert huske dine forældres indretning, som du er præget af. Du har gennem tiden besøgt forskellige hjem og set, hvor forskellige hvert hjem kan være. Hvordan du indretter dig er helt sikkert både påvirket af dit barndomshjem, men også af det, der er nyt og hvad der er trenden netop i din generations tid. 

Indretningen af et hjem er samtidig meget kulturpræget. Farver, mønstre og udformninger har stor forskellig betydning i de forskellige lande. Med de mange handelsmuligheder der er i dag både gennem rejser, handel på nettet eller bare helt lokalt, kan du vælge at kan holde dig til det trygge eller vælge at blande sammensætningen. Du behøver ikke lade dig diktere eller skræmme, men har med de frie valg mulighed for at inddrage mange forskellige ideer i din boligindretning og stil.

Skab grobund for livskvalitet med dit boliginteriør

Gennem dit boliginteriør kan du sætte dit helt eget særpræg og skabe din egen personlige stil indenfor dit domæne. Det er rart at have mulighed for at føle sig godt tilpas og hygge i sit eget hjem med de ting, som du elsker at omgive dig med. Det er her du skal lade op og finde ny energi. Dit humør og din livskvalitet bliver bedre, hvis du finder dig godt tilpas i dit hjem og finder en lækker stil, som du kan glæde dig over indenfor boliginteriør

Forkærlighed for det unikke 

Designs kan være en hurtig tidsflue, mens andet design vil gå gennem generationer og vil indgå som tidsløst design. Nogle designs vil blive verdenskendte og anvendt i utallige hjem ved hjælp af masseproduktion. Unikke designs bærer i høj grad præg af ekstra kvalitet og de er ofte håndlavede. Du kan måske kun få fat i meget få, hvoraf nogle bliver stærkt eftertragtede. Boliginteriør, hvor kunstneren eller producenten har lagt kræfter og sjæl i at udforme hvert enkelt design ligesom hos ByChrillesen, har en særlig værdi i sig selv.

Stilen kan gennemføres i alle rum

For at opnå en vis harmoni i din indretning, kan du vælge et gennemgående udtryk i de designs, som du anskaffer til din bolig. Her kan det være en god ide at holde sig til en bestemt kunstner eller designer, som du falder for og lave et gennemgående temadesign eller farvedesign. Ønsker du samtidig et fornuftigt tidsvarende og miljøbevidst design i din indretning, er det med at søge op på, hvordan det boliginteriør, som du har for øje produceres og kan genanvendes. På den måde kan du med god samvittighed have ro på og glæde dig over dit boliginteriør i alle dine rum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *