Micro SD kort er til at finde mange steder. Det er nemlig en smart lille chip, som kan lagre en hel masse ting på meget lidt plads, og det har man altså udnyttet i en lang række elektroniske genstande.

Men selvom du altså kan finde micro SDHC / SDXC kort så mange forskellige steder, så er det ikke altid let at holde styr på, hvor du rent faktisk har brug for hvad. Der er jo forskel på dem, og derfor kan det være en god idé at få helt styr på, hvordan du vælger det rette til dig.

Vælg et micro SDHC / SDXC kort med rigeligt plads

For det første er det naturligvis vigtigt, at du finder et micro SDHC / SDXC kort med plads nok til det, du skal bruge det til. Det kan være vidt forskelligt, hvor meget plads du vil skulle bruge, alt afhængigt af, hvad formålet egentlig er med det.

Nogle af de mængder GB, som du normalt vil kunne få på dit micro SDHC / SDXC kort, er:

Det kan lyde af meget, hvis du ikke har købt et længe. Er det svært at finde ud af, så se på hvad andre, som er i samme situation som dig, anbefaler.

Skal du for eksempel bruge mere plads, fordi du vil spille bestemte spil på en bestemt tablet? Så er det to gode ting at søge på.

Skal du kunne lagre flere billeder af en bestemt opløsning på et bestemt kamera? Så er det to specifikke ting, som du kan forsøge at se på.

Kort sagt skal du forsøge at komme så tæt på et specifikt svar til dit specifikke behov som muligt. Hvis det slet ikke er til at finde ud af, så køb hellere for meget plads end for lidt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.